Härlig lördag

Vilket underbart väder!

Vi har varit ute och fart runt lite som vanligt idag ;p hehe. Först åkte vi till Väderstad och köpte med oss fika från kondiset, sedan for vi ut i skogen till stugan. Fille traskade iväg och lade två långa spår till Enso, som jag sedan skulle gå med honom. Det första spåret virrade Enso bort sig i vinkeln, men kom på spåret lite längre ner, dock hade vi missat spårslutet då som var ganska snart efter vinkeln. Men Enso spårade på, där fille hade gått ut från spåret och vi kom upp till en väg, där fille hade kommit ut & där fick det bli godisregn som belöning istället. Det andra spåret spårande han jättebra, lite segt dock och några små tappningar pga. att det låg 15 sorters bajs i spåret ungefär! Men han hittade fram till slutet och den lila gröna burken med godsaker *:)

Fille följde sedan med när vi gick det borttappade spåret där det var en leksak som slut, Enso blev skickad på "leta" istället för att spåra. & huxflux hade han hittat leksaken.. Vi gick givitvis med, & jag såg att det bara var några meter bortom spårslutet som Enso hakat på spåret igen.

Vi skyller helt enkelt på värmen och bajs. Hur som helst har vi en trött vovve! (full med fästningar, hoppas vi sett de flesta så inte så många biter sig fast.. får se om fästingmedlet hjälper)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0